ATELIER - SHOP

In mijn atelier kan je mijn werk zelf ontdekken. Ik geef graag een woordje uitleg.

 Je kan er ook keramiek aankopen of bestellen. Misschien ben je op zoek naar een origineel cadeau, maar weet je niet precies wat in de smaak zal vallen? Ga dan voor een cadeaubon. Je zal er zeker mee scoren! Een geschenkbon kan ook opgestuurd worden. Bestel hem hier.

 

Wil je eens langskomen? Geef dan best vooraf een seintje, want ik ben er niet altijd. Ben je toevallig in de buurt en zie je beweging in het atelier?

Kom dan gerust vrijblijvend eens binnen. Je bent welkom!

 

Welkom op mijn website Regine De Caluwé KERAMIEK.

Het is lang geleden dat ik voor het eerst met klei werkte. Ik was 14 jaar en maakte een hoofdje in klei. Toen al was ik geïntrigeerd door de mogelijkheden ervan en ik wou meer. Het was dus duidelijk welke richting ik zou uitgaan. Het moest en zou iets creatiefs zijn. Ik volgde een artistieke opleiding aan de Koninklijke Kunstacademie te Gent. Maar in de loop der jaren raakte het creatief bezig zijn op de achtergrond. In 2012 had ik eindelijk de mogelijkheid om de draad weer op te nemen. Ik koos voor keramiek en dan meer specifiek voor gebruiksgoed omdat ik het zo boeiend vind dat mooie dingen ook een functie kunnen hebben. Er volgden enkele jaren van lessen en workshops om zoveel mogelijk op te steken over draaitechniek en glazuren. Nu maak ik uniek en eigentijds gebruiksgoed en decoratiestukken. Op de website zie je al enkele voorbeelden van mijn werk. Je kan echter gerust je wensen meedelen. We zoeken dan naar een passende uitvoering.

Stuur gerust een mailtje voor meer informatie.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Kopje met bordje beton
kommetje met stokjes
deconstructed vaas
saké setje
kom en bord

RDC KERAMIEK

Knokstraat 17

9630 Zwalm

BTW BE0715 829 217

© 2023 by RDC KERAMIEK Proudly created with Wix.com